Szponzori kiajánló

A rallysport a legnépszerűbb sportágak közé sorolható. Milliók követik figyelemmel az eseményeket élőben a helyszínen és online platformokon keresztül itthon és külföldön is! A rallysport magasan kiemelkedik az autósportok sokféle formája közül. A dinamika, az izgalom és az autók teljesítménye egyedülálló élményt nyújt a nézőknek.

Versenyautón

Cége logóját büszkén helyezzük el versenyautónkon, amely a versenypályákon száguldva képviseli a kiváló teljesítményt és a minőséget.

Megjelenés versenyautón

Szervízkamionon

A szervízkamionunk nemcsak technikai szakértelmet, de cége logóját is hordozhatja, ami a megbízhatóság és innováció szimbólumává válik. A szervízcsapat ruházatán is megjelenik partnerünk logója, emelve az együttműködés szoros kapcsolatát.

Megjelenés versenyautón

Közösségi médiában

Részesei lehet a mi online közösségünknek is, ahol rendszeres megjelenési lehetőséget biztosítunk a szponzoroknak. 2024-ben még erőteljesebb online jelenléttel növeljük ismertségünket és elismertségünket. Ha csatlakozik partnereink sorába, Ön és cége is részese lehet ennek a kiemelt figyelemnek.

Megjelenés versenyautón

Nemzetközi megjelenés

Nemcsak hazai versenyeken, de nemzetközi porondon is garantáltan megjelenést biztosítunk. A cégük logója szerte Európában felcsillan majd, növelve márkája nemzetközi ismertségét.

Megjelenés versenyautón

Weboldalunkon

Cégük logóját feltüntetjük weboldalunkon partnereink sorában.

Megjelenés versenyautón

Szervízcsapat ruházatán, merchandise termékeken

A szervízcsapatunk ruházatán és egyéb szóróajándékokon (pólók, baseball sapkák, passtartók, stb.) is megjelenik partnerünk logója.

Megjelenés versenyautón

Felkeltettük érdeklődését? Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese Magyarország legnagyobb rali-s sikerének!

Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:

Légrádi Zoltán

E-mail: info@hrtracing.hu

Telefon: +36 30 123 4567

Katalógus megtekintése